نورپردازی کابینت آشپزخانه با ریسه زیر کابینتی
نورپردازی آشپزخانه با ریسه زیر کابینتی ترکیبی از صرفه جویی در انرژی و پمپاژ درخشندگی را ارائه می دهند . آشپزخانه خود را مجسم کنید و به این فکر کنید که معمولا از کدام قسمت های آشپزخانه بیشترین استفاده را می کنید. کابینت ها، کشوها، کانتر آشپزخانه و سینک ظرفشویی از جمله قسمت هایی هستند که بیشترین استفاده را دارند و به این خاطر وجود روشنایی در این قسمت ها الزامی است.
فهرست مطالب
- 1 برخی از ویژگی های ریسه شلنگی SMD:
- 2 جدیدترین محصولات – ریسه شلنگی SMD گروه روشنایی اریس
- 3 ریسه شلنگی SMD
- 4 ریسه لوپ لایت 2835 تراکم 60 بدون سیم
- 5 ریسه ال ای دی RGB لوپ لایت تراشه 5050 تراکم 60 با تکنولوژی بدون سیم
- 6 ریسه ال ای دی لوپ لایت 2835 تراکم 120 با تکنولوژی بدون سیم
- 7 ریسه شلنگی 5050 تراکم 72 سان لوکس مدل 5050-72PCS
- 8 ریسه مولتی کالر 5050 سان لوکس تراکم 60 ولتاژ 24 ولت
- 9 ریسه دو حالته 5025 (آفتابی+مهتابی) تراکم 60 سان لوکس
- 10 ریسه بلولاین تراکم 120 لوپ لایت برش 20 سانت – super lumen
- 11 ریسه ال ای دی لوپ لایت 2835 تراکم 180 با تکنولوژی بدون سیم
- 12 درپوش ریسه 220 ولت لوپ لایت
- 13 سوکت ریسه 2835 لوپ لایت سری PRO
- 14 جدیدترین محصولات – ریسه شلنگی SMD گروه روشنایی اریس
- 15 ریسه شلنگی SMD
- 16 ریسه لوپ لایت 2835 تراکم 60 بدون سیم
- 17 ریسه ال ای دی RGB لوپ لایت تراشه 5050 تراکم 60 با تکنولوژی بدون سیم
- 18 ریسه ال ای دی لوپ لایت 2835 تراکم 120 با تکنولوژی بدون سیم
- 19 ریسه شلنگی 5050 تراکم 72 سان لوکس مدل 5050-72PCS
نورپردازی داخل کابینت
اولین کاری که هر کس با ورود به آشپزخانه انجام می دهد روشن کردن چراغ و رفتن سراغ یخچال می باشد. داخل هر یخچال نیز چراغی تعبیه شده است اهمیت وجود روشنایی در هر فضایی مشخص می شود. با این تفاسیر آیا بهتر نیست هنگامی که در کابینت را باز می کنید داخل آن هم روشن باشد؟ در این جا بهترین راه، استفاده از چراغ های مخصوص، در داخل و زیر سقف هر کابینت می باشد. بهتر است این چراغ ها در قسمت جلوی کابینت نصب شوند و در حدود چند اینچ با درب آن فاصله داشته باشند. از ریسه های ال ای دی نیز می توان برای روشنایی داخل کابینت استفاده کرد. برای کابینت هایی که درب شیشه ای دارند و بیشتر به عنوان دکور استفاده می شوند می توان در قسمت عقبی کابینت چراغ مناسبی نصب کرد
نصب ریسه ال ای دی:
با کمک چسبی که می توان بر پشت این نوارها زد، می توان به راحتی آنها را در هر فضایی که می خواهید نصب نمود، اما با این وجود، نوارهای LED نیاز به کوتاهی، طرح ریزی و سیم کشی شدن دارند. به همین دلیل است که معمولا توصیه ما به افراد این است که قبل از نصب این چراغ ها با یک برق کار و یا متخصص در این حوزه مشورت کنند.
- طول این نوع نوارهای نوری می تواند به طور سفارشی و به تناسب نیاز شما مشخص شود.
- نوارهای ال ای دی با ضخامت دو میلی را می توان به راحتی در فضاهای تنگ و باریک نیز نصب نمود. انعطاف پذیری این نوع چراغ ها ( که می توانند تا حدود 90 درجه نیز خم شوند) به آن معناست که این امکان را دارند که حتی در فضاهایی که غیر ممکن به نظر می رسند نیز نصب گردند.
- رنگ، شکل، اندازه و قدرت نوری این نوع LEDها بسته به نوع عملکرد و نیاز دکوراسیون شما قابل انتخاب است. اقسامی از تک رنگ و یا نمونه هایی که رنگشان قابل تغییر باشند نیز از این چراغ ها وجود دارند.
- نوارهایLED در برابر آب و هوا مقاومت خوبی دارند؛ بنابراین می توانید آنها را در هوای مرطوب و فضاهای بیرونی خانه خود نیز استفاده کنید.
- این نوع چراغ ها مصرف کننده های قدرتمند انرژی به حساب می آیند. آنها در هر وات، نور بیشتری از سایر چراغ ها، تولید کرده و برق مصرفی کمتری نیز نسبت به آنها دارند.
- ال ای دی ها معمولا قوی بوده و طول عمر زیادی دارند، اما طبیعتا مانند هر منبع نوری دیگری که با گذر زمان افول می کند، تحت تاثیر متغیرهایی مثل دما و نحوه استفاده، ضعیف می شوند.
برخی از ویژگی های ریسه شلنگی SMD:
- استفاده از چراغ های LED و SMD به شکل ریسه نواری به سرعت در طراحی مدرن برای نور پردازی از محبوبیت زیادی برخوردار است .
- طراحان معماری و نور پردازی صنعتی جلوه ی زیبایی به طرح خود می دهند .
- دلیل این محبوبیت تنوع در رنگ ، نصب آسان و قابل انعطاف بودن این مدل چراغ جهت نصب در هر جا و مکان
- و مهمتر از همه مصرف بهینه انرژی آن هاست .
- انواع مختلف ریسه های LED با چیپ های مختلف و تراکم های مختلف در بازار وجود دارد، که می توانید از فروشگاه اینترنتی اریس لایتینگ اقدام به خرید کنید.